Saturday, June 15, 2013

Despre OMS - Operational Management Solutions

Operational Management Solutions - OMS


OMS a fost infiintata in anul 2013 pentru a oferi servicii de consultanta in implementarea sistemelor de management(ISO TS 16949,ISO 14001,OHSAS 18001) , de dezvoltare solutii informatice de tip web-based si de instruire a personalului in managementul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale. In raport cu companii similare noi venim cu un concept nou, care constituie misiunea noastra - acela de a dezvolta impreuna solutii integrate personalizate pentru managementul sistemelor bazate pe tehnologii informatice. Astfel dorim sa integram toate procesele organizatiei intr-un portal web accesibil din orice dispozitiv Smart intr-un cadru bazat pe o abordare Lean operationala.
Sistemele pe care le implementam clientilor sunt dezvoltate pentru fiecare client pornind de la modul sau de lucru si bazate pe solutii informatice - aplicatii web / baze de date -de tip  Intranet. Aceste sisteme se regasesc in companiile mari insa nu sunt raspandite in companiile mici si mijlocii. In plus, fiecare sistem este dezvoltat pentru fiecare client, pe baza specificitatii proceselor sale, eliminand astfel limitarile pe care o companie le va intalni in momentul incare va achizitiona o solutie gata facuta.
OMS poate dezvolta aceste sisteme la nivelul in care conectam toate procesele organizatiei si echipamentele sale de productie. Astfel, putem implementa reguli impreuna de monitorizare si reactivitate in timp real, un exemplu fiind dispozitive Andon inteligente (Andon 2.1). 
OMS nu vinde produse software sau documentatie gata facuta pentru certificare, va oferim oportunitatea de a lucra impreuna, dezvoltand solutii pentru a ameliora afacerea voastra, materializand astfel viziunea Operational Management Solutions, de a fi impreuna cu clientii nostrii cei mai buni dezvoltatori de solutii inteligente pentru managementul sistemelor prin implementarea sistemelor de management integrate in Intraneturi, la nivelul secolului 21 si viitor.

In comparatie cu alte companii de consultanta si dezvoltare sisteme informatice pe noi ne diferentiaza:
>> Experienta practica in proiectarea si implementare de solutii pentru diverse unitati de productie de componente auto, incluzand si experienta dobandita oferind servicii companiilor multinationale. Personalul O.M.S. are experienta practica, dobandinta in ani de zile in managementul calitatii, mediului, managementul calitatii in proiect, operatiuni, productie, logistica, audit intern si extern, ... .
>> Experienta in integrarea sistemelor de management si a proceselor in Intranet-uri cu baze de date, pentru modelarea proceselor organizatiei dumneavoastra.In acest mod limitam si eliminam potentialele erori umane; sistemele informatice sunt web-based si open source.
>> Solutii concepute special pentru fiecare client si o baza de cunostinte construita in ani de zile lucrand pentru diverse companii, pe care o aplicam pentru fiecare proiect in scopul ameliorarii proceselor noilor clienti.
>> Experienta in aplicarea metodelor de analiza a neconformitatilor bazate pe ciclul PDCA, a aplicarii analizelor tehnice de risc (FMEA), a controlului statistic al procesului (SPC), in general aplicarea practica a instrumentelor utilizate in industria auto, atat in faza de proiectare de produs, proces cat si in viata de serie a componentelor.
>> Dorinta de a invata din fiecare experienta pentru a perfectiona calitatea sistemelor proiectate si implementate pentru fiecare client.

No comments:

Post a Comment