Sunday, September 28, 2014

Sistemul Integrat de Management ameliorat in Bamesa Otel S.A.

Septembrie 2014, Topoloveni, Arges-Romania:

Echipa OMS se apropie de finalizarea programului de ameliorare a sistemului integrat de management (ISO TS 16949/ISO 14001-OHSAS 18001) pentru Bamesa S.A.

Scopul proiectului a fost de a reproiecta sistemul intr-un mod vizual/lean, prin intermediul unui plan de dezvoltare coordonat de Responsabilul Sistemului integrat impreuna cu echipa OMS. Au fost desfasurate activitati care au vizat creearea unei infrastructuri bazate pe Excel/ VBA pentru legarea documentatiei si dezvoltarea unor formulare "smart", refacerea abordarii bazata pe procese (harta sistemului, documentatia proceselor) si introducerea unui pachet APQP - matrice web si formulare Excel pentru implementarea cerintelor specifice ISO TS 16949.



Multumesc echipei OMS pentru ajutorul si suportul acordat in cadrul proiectului de re-proiectare a sistemului de management integrat. La finalul acestui proiect remarci pozitive precum restructurarea sistemului de management prin intermediul unei noi harti a proceselor, o mai buna descriere a proceselor, noul instrument online GAP – Planul de actiune global (baza de date creata pentru controlul efectiv al corectiilor/ actiunilor corective-preventive) si, nu in ultimul rand un proces ameliorat de solutionare a problemelor, au fost documentate de organismul de certificare.
Dna. Maria ANCA
Responsabil Sisteme Integrate de Management la Bamesa Otel S.A.
26.09.2014, Topoloveni, Bamesa Otel S.A.

Bamesa este un centru de servicii pentru otel implementat in 7 tari cu o capacitate de procesare de peste 2,5 milioane de tone de otel si facilitati de productie care acopera mai mult de 700 000 de metri patrati. Citeste mai mult pe siteul www.bamesa.com


Accesati sectiunea de servicii de consultanta din siteul nostru web pentru a vedea cum va putem ajuta si pe dumneavoastra in proiectarea, implementarea si ameliorarea sistemului de management.

Alexandru TUDOSE

Leader dezvoltare sisteme si consultant,

Operational Management Solutions



Telefon: +40 724 349 179







No comments:

Post a Comment