Sunday, May 21, 2017

OMS oganizeaza un atelier pentru Formel-Q

Atelier de lucru "Formel Q-Konkret" in Pitesti 27-30 Iunie 2017


Operational Management Solutions organizeaza un atelier/ prezentare "Initiere in cerintele VW Group - Formel Q-Konkret" - cerintele specifice ale Volkswagen Group aplicabile furnizorilor de rangul 1 si 2.

In cadrul acestui atelier vom discuta aceste cerinte specifice si instrumentele aplicabile fiecarui grup de cerinte, cu exemple privind implementarea practica a acestora, trecand prin urmatoarele subiecte:

1. Introducere in Formel-Q. Legaturile intre cerintele Volkswagen si sistemele furnizorilor care livreaza piese in serie grupului.
2.  Cerintele specifice ale grupului Volkswagen aplocabile furnizorilor sai - ("Formel-Q Konkret – Quality management agreement betweem VW group and its suppliers")
3. Metode de evaluare a calitatii si riscului in lantul de aprovizionare
      3.1 Capabilitatea calitativa a furnizorilor de software si de componente
      3.2 Metodele de validare utilizate de grup
4. Procesul de ameliorare continua
5. Legaturile acestor cerinte cu IATF 16949:2016 - succesorul lui ISO TS 16949:2009

Acest atelier/prezentare-curs de initiere se adreseaza managerilor calitate, inginerilor produs, proces, calitate, managerilor de proiect, in general tuturor membrilor echipelor de proiect care dezvolta produse si procese care vor fi livrate Volkswagen, in cadrul acestuia se vor schimba liber idei de aplicare a instrumentelor specifice pentru fiecare companie participanta.

La finalul evenimentului ne asteptam ca toti participantii sa plece cu un plan de actiune pentru implementarea acestor cerinte in vederea trecerii cu succes a auditurilor de furnizor potential/ proces in serie si sa poata initia tranzitia catre IATF 16949 relativ la aceste cerinte specifice.

Evenimentul este planificat a avea loc in perioada 27-30 Iunie 2017 (3 1/2 zile), in Pitesti, locatia urmand a fi comunicata ulterior participantilor. Atelierul va fi in format bilingv, Engleza si Romana, consideram un numar 8-12 participanti, participarea fiind in ordinea inscrierii (in prezent avem 2 participanti din Tatarstan - Federatia Rusa).

Pentru inscrieri in vederea participarii, contactati:

Marius OPREA - Commercial Manager
marius.oprea@operationalmanagementsolutions.eu
Telefon:  0744 422 046
office@operationalmanagementsolutions.eu
www.operationalmanagementsolutions.eu

No comments:

Post a Comment